Værd at vide...

Permanent makeup er et naturligt valg for bevarelse af et naturligt udseende indenfor dekorativ kosmetik. Metoden er efter mange års forskning og videreudvikling idag en anset behandlingsform inden for skønhedspleje. Ved at fremhæve ansigtets naturlige træk igennem næsten usynlig korrigering kan et velplejet & udtryksfuldt udseende opnås.


Hvordan foregår behandlingen?

Long-Time-Liner er en perfekt udviklet metode. Med en microtynd nål bliver den allergitestet farve tilført det yderstehudlag. Farveudvalget er stort, så behandleren finder præcis den farve, som er perfekt til din naturlige hudtone. Permanent makeup holder normalt fra tre til fem år, dog altid afhængig af hudtype og er derfor indviduel. Spørg evt. efter speciel vedligeholdelsespris.


Hvad adskiller Long-Time-Liner sig fra andre metoder?

Linergisten lægger stor vægt på at fremhæve din naturlige udstråling og justere det, som fra naturens side måtte være el. er blevet lidt ufuldstændigt. Med behandlingen har du mulighed for et flot og sikkert resultat, dog er den største garanti behandlerens erfaring, uddannelse samt håndværksmæssige egenskaber, hvilket er altafgørende for det synlige resultat.


Permanent makeup hos Klinik Tarp

Til dig der vil spare tid i hverdagen & hvor du kan dyrke sport, svede, svømme uden du skal bekymre dig om hvordan makeuppen ser ud. Med permanent makeup bliver du altid set fra din bedste side. Tanken med permanent makeup er ikke at lægge en makeup, men at underbygge ansigtets naturlige udseende. Dette giver ansigtet udstråling. Tanken er at give bryn kontur via naturlig hår påtegning, markere vippelinien så eyelineren altid sidder perfekt, el. give læberne farve og markere læbernes naturlige linje.


Hvad er permanent makeup?

Permanent makeup er en metode hvor man ligger farve ned i huden via en tynd "akupunktur" lign. nål. Princippet er faktisk som ved tatovering, men der er væsentlige områder hvor det adskiller sig. Med permanent makeup, går man ikke så langt under huden, der arbejdes i det yderste hudlag 0,8-1,3mm dybt og farverne er helt anderledes, Da de er organiske, uden tungmetaller og vigtigst af alt EU godkendte, som gør at ALLE tåler farverne.


Bryn

Hvem kender ikke til hullede, overplukkede el. ujævne bryn? Med permanent makeup kanm jeg give brynene ekstra fylde, farve & symetri, hvilket øjeblikligt giver dit ansigt et løft.

Når jeg laver permanentmakeup på brynene, starter jeg med at tegne brynene op så formen passer til dit ansigt. Når du har godkendt formen & valgt farve, tilføres farve med den mikrotynde nål. Der kan tegnes tæt op, el. skraveres med mere let hånd, for at give mere skyggeeffekt, el. jeg kan lave hårstrejf alt efter hvad der passer til netop dig.


Eyeliner

Permanent eyeliner er perfekt for dig som har allergi overfor makeup, bruger briller el. har kontaktlinser. Eyelineren bliver lagt helt præcist og tæt på vippekanten. Jeg kan lægge eyeliner langs den øvre el. nedre vippekant. Slip for besvær i hverdagen & eyelineren vil smukt difinere dine øjne og dine vipper vil virke tættere & tykkere.


Læber

Dine læber kan miste form & farve med alderen, solskader, herpes el. hormonelle forandringer. Ved pigmentering af læberne vil dette øjeblikkeligt give en ren anti-aging effekt. Jeg starter med at tegne læberne op, og starter pigmenteringen når u har godkendt farven. Ujævnheder i læbens konjuktur rettes, så du får det mest harmoniske resultat. Derefter pigmenteres læberne med en tynd nål, hvilket gør arbejdet ekstremt præcist.